“είσαι ότι πολυτιμότερο έχεις … να σε φροντίζεις, να σε αγαπάς, να σε νοιάζεσαι, να σε εκτιμάς αλλά κυρίως να μην σε ξεχνάς…”

 Independent Business Cell


Ποιοι ειμαστε

Το IBC είναι ένας ιδιωτικός φορέας που σκοπό έχει να ενεργήσει ως ισχυρό κίνητρο στις τοπικές κοινωνίες για να βελτιώσει τις οικονομικές,κοινωνικές, πολιτιστικές συνθήκες ενός περιβάλλοντος που  συνεχώς μεταβάλλεται και αλλάζει.

Η λειτουργία του αφορά την συλλογή πληροφοριών , παρακολούθηση τάσεωναναλύσεων, καθώς και τις προβλέψεις οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Παρακολουθεί τις κοινωνικές-οικονομικές αλλαγές γύρω από το  εμπόριο, το περιβάλλον, την γεωργία, την τεχνολογία, τη φορολογία και διάφορα άλλα πεδία.

Ο στοχος μας

Στόχος του IBC αποτελεί  ο εντοπισμός των σημαντικότερων προβλημάτων που “μαστίζουν” κοινωνικό-οικονομικά μια κοινότητα και την παροχή καλύτερων προτεινόμενων πρακτικών προς επίλυση. Η βελτίωση των ανθρωπίνων συνθηκών διαβίωσης είναι προτεραιότητα του κυττάρου σε κάθε επίπεδο, προσωπικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, επαγγελματικό. Επίκεντρο του κυττάρου είναι ο άνθρωπος και οι κοινότητες που αυτός δημιουργεί.

Η δημιουργία δικτύου (ιστού) κυττάρων που θα λειτουργούν ως «μονάδες ζωής» σε κάθε τοπική κοινωνία για την αναπαραγωγή και ανάπτυξη θετικών κοινωνικών και οικονομικών αποτελεσμάτων για την άμεση αντιμετώπιση αντίξοων συνθηκών του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η ομαδα του IBC

Για να είσαι ο καλύτερος οφείλεις να έχεις την καλύτερη ομάδα.

antonis-meimaroglou

Αντώνης Μεϊμάρογλου

CEO
savvas tsalouxidis

Σάββας Τσαλουχίδης

Business Consultant