Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία μας συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία τήρησης απορρήτου και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Συλλέγει προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών της. ιδίως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, μόνο όταν το ίδιο το άτομο εκουσίως τα παρέχει με σκοπό την παροχή Πληροφοριών για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξης ατόμων και επιχειρήσεων, καθώς και για λόγους επικοινωνίας. H Εταιρεία στο πλαίσιο της παροχής των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εσείς έχετε παράσχει κατά την εγγραφή για να σας ενημερώσει για το λανσάρισμα νέων υπηρεσιών που ίσως βρείτε ενδιαφέρουσες.

Η Εταιρεία δεν θα διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία σε άλλους τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση την κοινοποίηση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι νόμιμοι επαγγελματικοί μας σκοποί ή να εξυπηρετηθούν αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται από το νόμο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης, αντίρρησης συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης και διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων του, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις σχετικές διατάξεις της οικείας νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στέλνοντας email στη διεύθυνση info@ibcell.gr ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2311 11 2250.